Ulusal Europass Merkezi, 10 Ekim 2017 tarihinde okulumuz konferans salonunda İşkur İl Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleştirilen etkinlikte, "Europass Dökümanları ile Özgeçmiş Hazırlama ve Bu Dökümanların İş Hayatındaki Önemi"  konulu bilgilendirme sunumunu gerçekleştirdi. Okulumuz öğrencileri ve akademik personele yönelik gerçekleştirilen sunumda Mesleki Yeterlilik Kurumu ve Ulusal Europass Merkezi tanıtılarak Europass Dökümanları ve kullanımı hakkında bilgilendirme yapıldı.

Ulusal Europass Merkezi personeli M.Hüdazan YASİN tarafından yapılan sunum ve bilgilendirmede; Europass CV, Dil Pasaportu, Diploma Eki, Hareketlilik Belgesi ve Sertifika eki anlatılarak dökümanların özellikle gençlik çalışmalarında ve iş başvurularında nasıl kullanabileceğine dair bilgi verildi.

Abant İzzet Baysal Üniversitesi - Bolu Meslek Yüksekokulu © 2017 Sayfa Başı