< < Genç İstihdam Konferansı Yapıldı

Genç İstihdam Konferansı Yapıldı

27 Mayıs 2022

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü ve Kalkınma Ajanslarının istişareleri sonucunda Kalkınma Ajanslarının 2022 ve 2023 yılları için çalışma teması “Genç İstihdamı” olarak belirlenmiştir.
Bu kapsamda Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA), Bolu İl koordinatörlüğü desteği ile genç istihdamının artırılması ve genç girişimciliğin sağlanması temel amaçlarıyla eğitmen Fırat Polat tarafından 25-26 Mayıs 2022 tarihlerinde iki gün süren ve geniş bir katılımın olduğu eğitimimizi kapanış oturumuyla nihayete erdirdik. Etkili iletişim, girişimcilik, İş görüşmesi ve mülakat teknikleri, yaratıcı düşünce gibi konu başlıkları altında gerçekleştirilen eğitim öğrencilerimiz tarafından yoğun ilgiyle karşılanmıştır. MARKA Bolu il Koordinatörü Tolga Kaya beyefendiye de destekleri için Bolu Meslek Yüksekokulu olarak teşekkür ederiz.