< < YAZ DÖNEMİ STAJ BAŞVURULARI

02 Eylül 2022 Cuma

STAJ DOSYASI MÜLAKAT TARİHİ

7-9 Eylül 2022

1. Staj yapmak isteyen öğrencilerimiz okudukları bölüm ile alakalı olacak şekilde iş yerini kendisi bulacaktır.
  2. Öğrencilerimiz staj yapabileceği sektörler konusunda bölüm başkanından veya bölüm başkan yardımcısından bilgi alabilir.
  3. Bölümünüz ile alakalı olmayan staj yerlerine onay verilmeyecektir.
  4. İş Yeri Staj Kabul Formunda gerekli yerleri (Ad, Soyad, Program adı, cep telefon no vb.) doldurduktan sonra, formun alt kısmında yer alan İş Yeri onayı kısmına iş yeri yetkilisi tarafından kaşe basılması sağlanacak ve imzalattırılacaktır. Kaşenin okunaklı olması önemlidir.
  5. Öğrencilerimizin İş kazaları ve meslek hastalıklarına yönelik olarak zorunlu sigortası SGK’ya okulumuzca yatırılmaktadır.
  6. İş Yeri Staj Kabul Formunu bölüm başkanı onayına sunmanız gerekmektedir. Bölüm başkanı tarafından onay verilmeyen (müracaatı kabul edilmeyen) öğrencilerimiz staj evraklarını okula teslim etseler bile staja başlayamaz.
  7. Öğrencilerimiz aşağıdaki evrakları şahsen evrak kayıt ofisine verebilir veya okulumuza kargo ile gönderebilir.
    1. İş Yeri Staj Kabul Formu (İş yeri ve Bölüm Başkanı tarafından onaylanmış)
    2. İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) Eğitimi Aldığına Dair Belge (Son 3 yıl içinde alınmış olmalıdır)
    3. E-Devlet üzerinden alacakları Haziran veya Temmuz ayına ait SGK Durum Belgesi (Müstehaklık belgesi)
    4. 1 adet fotoğraf
    5. Nüfus cüzdan fotokopisi
  8. Eksik veya okunaklı olmayan evraklar işleme alınmayacaktır.
  9. Öğrencilerimizin İş Kazası veya Meslek Hastalığına yönelik sigorta girişlerinin yapılabilmesi için, 8 Temmuz 2022 tarihi mesai saati bitiminden sonra okulumuza gelen evraklar işleme alınamayacaktır. Kargodan kaynaklanan gecikmeler dikkate alınmayacaktır.