BATİKAF BİLGİLENDİRME KONFERANSI YAPILDI

09 Mart 2022

Öğrencilerimizin kariyer planlamalarına ve kariyer yönetimlerine destek olmak ve Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda, Bolu Valiliği ve Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi ev sahipliğinde 25 ve 26 Mart 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek Batı Karadeniz Kariyer Fuarı hakkında Bolu Meslek Yüksekokulu konferans salonunda, okulumuz kariyer koordinatörü Dr. Öğr.Üyesi Özgür Çark tarafından Covid-19 tedbirleri doğrultusunda dört farklı eğitim programı düzenlenmiştir. Eğitimlerde, Kişisel Kariyer Yönetimi, Yetenek Heryerde uygulaması ve BATİKAF fuarı ve fuar etkinliklerine katılım konusunda bilgilendirmeler yapılmıştır. Eğitime katılamayan öğrencilerimiz https://www.yetenekkapisi.org/register adresinden üyeliklerini gerçekleştirip, bölgesel kariyer fuarları sekmesinden Batı Karadeniz Kariyer Fuarı (BATİKAF)'a tıklayıp çıkan sayfanın alt kısmında yer alan başvur sekmesine tıklayarak fuara katılım başvurusu yapabilirler. Aynı sayfadan karekod indir sekmesine tıklayarak, fuar alanına girişte kullanacakları karekodu indirebilirler. Ayrıca fuardaki etkinliklere katılmak için etkinlikler sekmesine tıklayarak kariyer fuarları kısmında Batikaf'ı seçip filtreleme yaparak fuarda düzenlenecek çalıştay, atölye, söyleşi ve panellere ulaşabilirler. Etkinliklerde kontenjan sınırı olması nedeniyle etkinliklere başvuru yapılması katılım için önemlidir. Fuar ve etkinliklerle ilgili bir sorunuz olduğunda okulumuz kariyer koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Özgür ÇARK'a iletebilirsiniz.