SEGEM MESLEKİ SERTİFİKA ALMAYA HAK KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZ

01 Şubat 2021

BOLU MYO FİNANS- BANKACILIK VE SİGORTACILIK PROGRAMI ÖĞRENCİLERİMİZİN BAŞARISI

Meslek Yüksekokulumuz Finans-Bankacılık ve Sigortacılık Programı öğrencileri Covid-19 pandemisinin yaşattığı sorunlarla başa çıkıp çevrimiçi derslerine devam etmenin yanı sıra Sigortacılık Eğitim Merkezi’nden (SEGEM) mesleki sertifikalarını alma başarısını gösterdiler.

Sigortacılık Eğitim Merkezi (SEGEM) bünyesinde eğitim alarak, sigorta sektöründe Katılım sigortacılığı ürünlerinin satış işlemlerini yapacak meslek elemanlarının sahip olmasının zorunlu tutulduğu “Katılım Sigortacılığı Eğitimi Sertifikası” almaya 45 öğrencimiz hak kazanmıştır.

Aldıkları sertifikaları ve sevinçlerini paylaşan öğrencilerimizi göstermiş oldukları başarılarından dolayı Yüksekokulumuz olarak tebrik eder başarılarının devamını dileriz.