ARA SINAVLAR HAKKINDA DUYURU (05/05/2020 güncelleme tarihi)

30 Nisan 2020

Üniversitemiz Senatosu'nun 20.03.2020 tarih ve 2020/67 sayılı Kararı ile Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında, ara sınav haftası kaldırılmış ve derslerin sona ermesi ertelenmiştir.

Bu kapsamda ara sınav tarihlerini belirleme görevi her dersin sorumlusu olduğu öğretim elemanına bırakılmıştır.

Ekte sunulan dosyada sınav yapacak olan öğretim elemanlarımızın sınav tarihleri ve saatleri yer almaktadır. Listeye ilaveler olabileceği için düzenli olarak bu listeye göz atmanızı öneririz. (05/05/2020 tarihinde güncellendi)

Ödev teslimi isteyen öğretim elemanlarımızın isimleri bu listede bulunmamaktadır.

Ödev teslimleri İBUZEM üzerinden yapılacaktır. E-Posta veya posta yolu ile yapılan ödev teslimlerinde okulumuz sorumluluk kabul etmeyecek ve itirazlar kabul edilmeyecektir.

Sınavlar İBUZEM üzerinden yapılacak olup, öğrencilerimiz tabloda belirtilen gün ve saatler arasında olmak koşulu ile, belirtilen saat aralığında istediği saatte sınava katılabilecektir.

Sınav süresi, sınav öncesi ekranda size bildirilecek ve süre bitiminde sınav sona erecektir.

Sınavı erken bitiren öğrenci Sınavı Bitir ikonunu seçince sınav sona erecektir.

Sınav ve ödev tesliminde kurallara uyulmaması durumunda Yükseköğretim Kurumları Öğrenci Disiplin Yönetmeliği geçerli olacaktır.

Daha geniş açıklama İBUZEM tarafından yapılacaktır.

SINAV PROGRAMI İÇİN TIKLAYINIZ