BEYPİLİÇ ZİYARETİ

02 Ocak 2020

Bolu MYO’dan Beypiliç Fabrikasına Ziyaret

Bolu MYO Yönetim ve Organizasyon bölümü Dr. Öğr. Üyesi Niyazi GÜMÜŞ tarafından İşletme bölümü öğrencileri için 20 Aralık 2019 Cuma günü Beypiliç fabrikasına teknik gezi düzenlendi. Ziyaret kapsamında Beypiliç İnsan Kaynakları Şefi Sayın Baki KARAMAN tarafından Beypiliç işe alım süreçleri, mülakatlar ve cv incelemeleri hakkında katılımcılara bilgi verildi. Karaman tarafından ayrıca CV hazırlama ve mülakatlar teknikleri hakkında da öğrencilere bilgi verildi. Oldukça sıcak ve verimli biçimde gerçekleşen ziyaret, fotoğraf çekimi ile sona erdi. Dr. Öğr. Üyesi Niyazi GÜMÜŞ, fabrika ziyaretine verdikleri olumlu yanıt için Beypiliç yönetimine, insan kaynakları şefi, Sayın Baki KARAMAN’a, insan kaynakları departmanı çalışanları Sayın Volkan DAHİL ve Ferhat YILDIRIM’a sıcak karşılamaları nedeniyle teşekkür etti. Gümüş, ayrıca ziyaret kapsamında araç tahsis etmeleri nedeniyle Yüksekokul ve Üniversite yönetimine de teşekkür etti.